Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Dom > O nama > Rebon Uvod

Rebon Ormarići, Umetnost Osvetite svoj život


Hangzhou Rebon Ormarić Co, Ltd je osnovana 2002. godine i nalazi se u Xiaoshan, Hangzhou, koja je samo 10 minuta od aerodroma Hangzhou automobilom. Mi smo kompanija za proizvodnju višestrukih nagrada, koja se bavi kuhinjskim ormarićima, ormarićima i prsima itd. Za opremanje kuće. Kao kompanija koja izrađuje industrijski standard nacionalne kabineta, osvojila je ne samo "Top 10 kineskih brendova kabineta" već sedam uzastopnih godina, ali i mnoga druga priznanja kao što je "Nagrada za dizajn Crvene zvezde u Crnoj Gori". Rebon je odabran kao industrijski model po odjeljku "Kvalitet" CCTV Outlook kanala i prošao sertifikat ISO 14001: 2015 za zaštitu životne sredine i sertifikaciju za označavanje životne sredine u Kini.


Rebon Cabinets, Art Brighten your Life


Kako bismo se uspostavili kao vodeći proizvođači ormara, odlučili smo da koristimo najsavremeniju tehnologiju i opremu za proizvodnju ormara. Većina stolarskih mašina se uvozi iz nemačke, uključujući i panelne testere, ivičnog boksa, CNC-a, mašine za bušenje i automatske proizvodnje.

Vodite računa o najnovijim trendovima u industriji i razvoju proizvoda koji omogućavaju optimizaciju vaših dizajna i ideja. Ovde smo da vam pomognemo u dizajnerskoj inspiraciji, kao iu odabiru odgovarajućih materijala i završnih obrada za vaš projekat. Za Vaše opcije dostupni su različiti materijali, kao što su lak, melamin, PVC ,, čvrsto drvo, UV i akril.


Rebon Vision


Uvjereni smo da se ljudska potraznja za visokim kvalitetom života nikada neće zaustaviti. Rebon će takođe nastojati biti elegantan, fokusirati se na pružanje kvalitetnijih proizvoda i usluga, ugraditi udobnost, modu i eleganciju u svoj život, kako bi ljudima pružio častan životni doživljaj i zadovoljio ljude za ljepotom i visokim kvalitetom života.


Rebon Concept


100% Namenski 100% originalan dizajn 100% Međunarodna standardna tehnologija