Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Dom > Novosti > Sadržaj
Zašto su kablovi od masivnog drveta toliko skupi?
- Nov 30, 2017 -

Danas, uz postepenu zrelost industrije kabineta, ljudi sve više zahtijevaju ukupni kabinet koji odražava kvalitet života. Sadašnje tržište kabineta, mnoge vrste ormara, brend je previše brojan da spominjemo, naročito, najvišu vrijednost drvenih ormara , drvenih ormara zbog čega je tako skupo?

Solid Wood Kitchen Cabinets

1, izbor kabineta od punog drveta

Kvaliteti od punog drveta visokog kvaliteta u izboru vrlo strogih. Većina domaćih poznatih robnih marki, uvezenih iz inostranstva, u drvo ili čak u globalnu kolekciju, kako bi se obezbedio adekvatno snabdevanje, uglavnom se koristi za drvene hrastove kablove, javor, orah i trešnje. Ova šuma mora biti sušena na vazduhu najmanje dve godine, tako da sve vrste ćelija unutar drveta mogu u potpunosti umrijeti, a sadržaj vode u drvetu je minimalan. Ovo je posebno važno za ormare koji su sve masivno drvo, zbog zabrinjavajućeg pucanja kabineta. Razlog zašto je deformacija, uglavnom zbog vremena predsušivanja, suviše kratka, sadržaj vlage nije striktno kontrolisan, dakle, samo minimalni sadržaj vlage u sirovinama, kako bi se osigurali pravi visokokvalitetni drvni ormarići. Odabrano drvo je u potpunosti u skladu sa evropskim ekološkim zahtjevima, sadržaj formaldehida je skoro nula.

2, tehnologija obrade čvrstog drveta

Ormari od masivnog drveta u procesu uvoza uvezene opreme. Prvoklasna oprema i tehnologija za osiguranje kvaliteta masivnih drvenih ormara, neke od tehnologija su ručno rezanje i ručno izrezane i polirane. Postoji mnogo šablona i linija iznad ormara ručno izrezana od majstora veterana, ispunjenog evropskim srednjovekovnim aristokratskim životom jedinstvenim klasičnim stilom, a neki čak imaju i veliku nezavisnu totemsku skulpturu izvan ormara, i to je ručno izrađeno rezbarije od drveta veoma čvrste drvene ormariće Važan deo je simbol moći.

3, dizajn ploča od punog drveta

Dizajnirajte dobre ormane od punog drveta , od odličnih dizajnera o evropskoj kulturi dizajna, temeljnog razumevanja, a to se u velikoj mjeri odražava u detaljima o dizajnu i detaljima integracije s kabinetom. Odličan dizajn kuhinje može pokazati umetničku i kulturnu vrijednost, istovremeno otklanjati identitet vlasnika i društvenu vrijednost, koju obični dizajneri brenda ne dobijaju.

Visina svakog člana porodice, osobine ličnosti, preferencije su različite. Izvanredni dizajneri mogu dizajnirati najprikladniji kabinet za vaš dom baziran na karakteristikama članova vaše porodice. Da bi se postigla ukupna koordinacija kuhinje svaki proces, i stvoriti dobru porodičnu atmosferu, jaku atmosferu života.

4, vrhunska hardverska oprema na svetu

Hardver je veoma važan deo kabineta, ne izgledaju kao mali, baš kao i ljudski skeletni spojevi, koji utiču na vek trajanja ormara i fleksibilnost. Kao što je kvalitet šarke, ali ne i lako dovesti do deformacije vrata, što dovodi do toga da se ormariću menjaju neugodnosti; drugi primer, konektor kutije, kvalitet kutije je dobar ili loš, što utiče na stabilnost upotrebe ormara. Opšti vrhunski ormari su uvezeni hardverski dodatci, cijena je više od 10 puta od domaćeg hardvera.

5, ukupna funkcija izvrsnosti

Ormari sa masivnim drvetom u ukupnoj funkcionalnoj konfiguraciji takođe odličnost, otelovljuje humanistički koncept svuda. Skrivene bačve za pirinač i kante za otpatke čine sve ormariće za sortiranje smeća i sve ostale uređaje u kućištu, savremeni asortiman koji je skriven u prekrasnoj antikatnoj kapuljačici. Istovremeno, savremena tehnologija osvetljenja savršeno je integrisana u celokupan dizajn masivnih ormara , tako da klasični šarm i savremena umetnost svetla savršena kombinacija. Centralno ostrvo pokazalo je otvorenu kuhinju kao cjelokupan šarm, ali i izvijestiti o luksuzu čvrstih drvenih ormara i atmosfere. Ukratko, krovni elementi od punog drveta kao izvrsna umetnička dela, ali i pažljiv raspored vaših životnih potreba, te težiti efikasnom korišćenju kuhinjske površine, poboljšati proces rada racionalnosti, život u kuhinji kako bi se postigao pogodniji , ugodna i lijepa situacija.

6, rizik poslovanja

Ormari sa masivnim drvetom naglašavaju celokupno jedinstvo ukupnih prilagođenih ormara u skladu sa vlasnicima stambenog prostora, potražnjom, personalizovanom prilagođavanjem, u slučaju grešaka, preduzeća samo snosi svoje gubitke.

7, dobra usluga

Kada kupujemo robu, svi želimo kvalitetnu uslugu. Zadovoljni smo zadovoljstvom osećanja pripadnosti i poštovanja. Naravno, takve usluge su takođe vrijedne i nisu jednostavne kao i nekoliko stotina dolara. Za brendove kabineta koje uživate je u trgovačkim kabinetima precizno i ​​sveobuhvatno merenje pre prodaje, prodaja instalacije lokacije, redovne popratne posete i nikad neprekidna humanistička nega, a posebno dobar popratni servis može podići brige potrošača.

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

ADD: br. 99 Qingliu South Road, Jingjiang, Xiaoshan, Hangžu, Zhejiang, Kina

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAX: + 86-571-82998655

E-mail:   reboncabinets@chinarebon.com