Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Dom > Novosti > Sadržaj
Koji su problemi kvalitete kabineta
- Jul 28, 2018 -

Kabinet se također naziva obiteljskim kuhinjskim namještajem i ambryjem. To je kućni civilni objekat u porodičnoj kuhinji, koji kombinira spaljivanje, pranje, skladištenje, upijanje ulja i tako dalje. Zajednički problemi kvalitete su sljedeći:


1. pečat ruba: i radionica tip mala tvornica je koristiti četku za ljepilo, ručno pritisnite rub, koristite nož za popravak ruba, koristite ručno poliranje stroj za poliranje, jer ljepilo nije ujednačena, tako da proizvodnja? Rub je neravnomeran, linija se valovi, pa čak i ivica ima osećaj veslanja, jer je pritisak neravnomeran, mnoga mesta nisu čvrsta i laka. U kratkom vremenu dolazi do pojave otvaranja i pada u kratkom vremenu. Kada padne ivica zaptivanja, doći će do vode i ekspanzije, a veliki broj otrovnih gasova, kao što je formaldehid, isparava u vazduh i nanosi štetu ljudskom telu.


2. punch: ručne male fabrike koriste redove bušilica, ili čak pištolske bušilice. Zbog različitog datuma pozicioniranja i veće greške veličine u pozicioniranju, greška tačnosti položaja otvora je veoma velika. U procesu kombinacije kutije, čak ni pozicija rupe nije podignuta, tako da je greška veličine kutije velika, to nije vrlo regularna kocka, već torziona.


3. daska za rezanje: ručna radionica tip mala tvornica s malom ručnom rezanje pila, čak i kod stolara rezanje vidio jednostavan radni stol, s ovom jednostavnom opremom iz greške veličine ploče, često više od 1 milimetara, a često se pojavljuje fenomen strni , to jest, izloženost ploče podloge van.


4. daska za vrata: daska za vrata proizvedena u maloj tvornici nije lako prigušiti zbog nepravilnog rukovanja podlogom i tehnologijom površine.


5. efekat montaže: mala tvornička kombinacija kabineta, ploča vrata će se pojaviti neravnomjerno, neravnomjerni jaz, veliki i mali, tako da vrata nisu na avionu.


6. fioka klizna šina: iako je to vrlo mali detalj, to je važan dio kvalitete kabineta. Zbog greške u veličini otvora i veličine ploče postoji greška u veličini ugradnje klizne tračnice, što dovodi do toga da nedostatak ladice nije glatka ili labava. Također obratite pažnju na to da li je otvor u ladici jednak.