Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Dom > Novosti > Sadržaj
Razlika između ukupne kuhinje i cijelog kabineta i kontakta
- Nov 04, 2017 -

1, ukupna kuhinja je kuhinja u celini koja se tretira. Prema karakteristikama rada kuhinje, kabineti kao nosač, nameštaj, električni uređaji, dimne mašine, pećnice za kuvanje, aparati za spaljivanje, vodeni bazeni i drugi prihvatljivi plasmani, kuvanje, pranje, kuvanje, skladištenje i sakupljanje smeća i druge funkcije organske celine. Organska energija u kuhinji, gornja i donja postrojenja sa razumnom kombinacijom oba kuvanja, bezopasna za ljudsko telo, ali takođe može ukrašavati okruženje dekorativnim karakteristikama.

2, cijeli kabinet je odvojen od kuće u smislu, prema ergonomiji kuhinjskih navika i procedura, niz funkcija zajedno, tako da pranje, sečenje, spaljivanje i skladištenje mogu biti serija čitavog sistema kabineta Kompletan , u osnovi dostigli nivo naučnog i integrisanog. Ormarići, uključujući ormare, zidne ormare , pultove i umivaonike, hardverski pribor, uključujući lonce, činije, lopate, lonce i ostali kuhinjski pribor kuhinjski namještaj.

3, od kabineta do kuhinje, čitav kabinet od koncepta cjelokupne kuhinje postoji određeno rastojanje, upotrebljeni kuhinjski proizvodi nisu potpuni, jer nema visokog standarda, neki objekti nisu kompatibilni. Cela kuhinja predstavlja drugačiji koncept dizajna, kvaliteta usluge i kvaliteta života, uzimajući u obzir zidove, krovove, podove, prozore i vrata, osvetljenje, ali i namjestaj i električnu opremu koja se koristi u njima, što je širi koncept.

4, preporučuje dekoraciju kuhinje, prvo nacrtati standardni konačni cilj izgradnje, koordinaciju sa tijelom, ukrašavanje jedan korak na mjestu. Da bi se izbegao kompletan set ormara za kupovinu kuće, kako bi se izbjegao složeniji i složeniji cjevovod, a da se ne baci zadnjoj plohi, pod, pita određeni dio, sve dok završetak dekoracije nije potpuna.

5, ako se u obzir uzimaju u obzir upotreba električnih uređaja, okoline i drugih faktora, uz korištenje asortimana, mikrotalasne pećnice, pećnice itd., Bez obzira na boju, veličinu ili stil, upoređuju se sa ormarićem , podržavajući istu, zatim stvarnom konceptu cele kuhinje korak je bliži.

6, Rezime: Ukupna kuhinja je širi koncept, integrišući više prostora, i više uređaja, kuhinjskog pribora, faktora životne sredine.

Izrađeni ormarići ormarića, zidni ormari, visoki brojači tri kategorije, njegove funkcije uključuju pranje, kuvanje, kuhanje, čuvanje četiri. Ormari su generalno benchtops, paneli vrata, ormarići, kuhinjski aparati, sudoperi, hardverske komponente.

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

ADD: br. 99 Qingliu South Road, Jingjiang, Xiaoshan, Hangžu, Zhejiang, Kina

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAX: + 86-571-82998655

E-mail: reboncabinets@chinarebon.com