Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Dom > Novosti > Sadržaj
Dizajn kabineta treba obratiti pažnju na veličinu
- Jan 07, 2018 -

1. moraju detaljno da komuniciraju sa klijentom, razumeju detaljne zahteve kupca za kuhinjsku opremu, navode dizajn stila vrata i električni pribor. Konfiguracija: kao što su stolovi, vrata, kuhinjsko tijelo, ručkanje, uklanjanje itd. Što je više moguće u skladu sa modelom izložbe.

2. obratiti posebnu pažnju procesu kuhinjske opreme, razumnom pripremom, čišćenjem, sečenjem, kuvanjem, posuđem, posuđem (kao što su mašine za pranje posuđa za zamahu u umivaoniku).

3. u skladu sa principom da trouglasti dizajn kuhinje, frižidera, sudopere, 3300mm je manji ili jednak veličini štednjaka na gasu i manji od 6600mm za korištenje dizajnerske šeme najpovoljnijeg. Treba obratiti pažnju na kolokaciju boje, i uzeti u obzir boju zida i materijala zemlje što je više moguće.

4., crteži dizajna, uključujući dijagram efekata, nadmorska visina, ravni ram i plan tablice su neophodni. Obim informacija mape treba u potpunosti da zadovolji potrebe dekoracije kupca i zahteve za fabričkom proizvodnjom i instalacijom, kao što su gornji deo, donji red, stigma, zaptivna cev itd.

5. uklanjanje i posvećivanje posebne pažnje na izduvnu cev dimnjaka prelazi sa plafona, nalazi se u ventilatoru centralne kuhinje (visine oko 2,1m), a glava glave u principu ne može dizajnirati ploču.

6. Prekidac za gas, napajanje i napajanje u stanju pripravnosti treba da budu označeni na mapi nadmorske visine i moraju izbegavati pećnicu, gasni štednjak i drugu dodatnu opremu. Kada je kućište u kućištu, visina prekidača je kontrolisana na oko 700mm, a visina izlazne utičnice za napajanje je 1100mm.

7. ugrađena pećnica, unutrašnji prečnik dezinfekcionog kabineta je haotičan, neka ruka istaknuta, vidljiva glava zavrtnja, širina dizajna kabineta treba posvetiti više pažnje kako bi se izbjegle greške.

8. pakovanja cevnih materijala poželjnih za keramičke pločice, praćene materijalima od umjetnog kamena ili kuhinjskim materijalom.

Ne pokušavajte da dizajnirate 9. univerzalnu policu u uglu, stvarno treba dizajnirati na uglu, slepa širina ploče bi trebala biti veća ili jednaka 50mm.

10. Diaogui dubina ne više od 450mm, prema posebnom slučaju obrade kutija bez kutija.

1. Tip vrata Z1, Z2 ne može se ugraditi 3 izvući koš, univerzalni nosač i ostali pribor.

12. Z3 vrata tipa 3 pumpa da radi visoka 8mm, najbolje što se može učiniti dvostruko pumpanje.

Standardna granica od 50 mm za spuštanje ploča mora se smanjiti više od 50 mm sa kutijom sa dubinom od 510 mm.

14. Ormarići pokušavaju izbjeći dizajn uglovnog ormara koliko je to moguće.

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

ADD: br. 99 Qingliu South Road, Jingjiang, Xiaoshan, Hangžu, Zhejiang, Kina

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAX: + 86-571-82998655

E-mail: reboncabinets@chinarebon.com