Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Dom > Novosti > Sadržaj
Prihvatanje stola i pribora kabineta
- Dec 24, 2017 -

Površina ormara mora biti izdržljiva. Veoma su važni dobar ormar, materijal, izdržljivost i otpornost na habanje. Prilikom ugradnje ormarića postojaće neki problemi kao što je grebanje table, postavljanje umivaonika, previše zglobova.

Ne omekšajte dodatnu opremu kućišta. Mali dodaci utiču na vezu i upotrebu celog ormana. Ako kvalitet pribora u ormanu nije pravilno instaliran, izdržljivost kućišta će se znatno smanjiti.

 1. Proverite da li je drška čvrsta ili ne

  Postavljanje ruke vezano je za izdržljivost upotrebe. Vučenje ruke je uobičajeni deo ormana. Potrebno je potvrditi čvrstu ugradnju ruke. Otvaranje kućišta mora takođe ostaviti dovoljno prostora ako se kućište otvori i situacija sudara u okvirima vrata, koja nije kvalifikovana.

 2. Provjerite firmware da li bude čvrsta

  Šarke su najvažnije za testiranje u ormaru. Ne samo da je tačno Giti i veza između zatvarača i zatvarača nosi težinu vrata, a potreba za održavanjem konzistentnosti su nepromenjena, ili nakon određenog vremenskog perioda, možete se smejati, ugao ramena. Pored toga, klizna šina takođe igra važnu ulogu. Instaliranje fiksnih delova, kao što su šarke i klizne staze, treba pažljivo proveriti kada su prihvaćeni.

  Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

  ADD: br. 99 Qingliu South Road, Jingjiang, Xiaoshan, Hangžu, Zhejiang, Kina

  TEL: + 86-571-82193086

  MB: +8613732255713

  FAX: + 86-571-82998655

  E-mail: reboncabinets@chinarebon.com