Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Dom > Novosti > Sadržaj
Ploče od masivnog drveta, kako ga resetirati? Koji su mjere predostrožnosti za čvrste drvene ormare?
- Jul 22, 2017 -

Ormari od punog drveta , Kako to resetovati? Koje su mere predostrožnosti za krovove od punog drveta?

1, obratite pažnju na čistoću održavanja površine kabineta. Površine od masivnog drva obložene bojom, posebno je važno održavanje i održavanje filma, nakon što oštećeni film ne utiče samo na izgled površine, a dodatno utiče na unutrašnju strukturu proizvoda. Dakle, uvek držite kućište čistim, svakodnevno čistom mekom krpom nežno obrišite površinu prašine, s vremena na vreme navlažite suvu vlagu vlažnih pamučnih svilenih rogova na rogove prašine svuda čišćenje čistite, očistite suho Mekana pamučna tkanina može biti obrisana suvom, ali i na suvom, nakon prevučenog tankim slojem visokokvalitetnog svjetlosnog voska, kao što je brisanje iste kože nežno obrišite sjajnu, pa ne samo održavanje drvenih ormara već i povećano. . Ali izbor lakog voska mora biti oprezan, ne sme se koristiti hemijski sastav siromašnih hemijskih proizvoda.

2, kako bi izbjegli teške ogrebotine. Ne dozvolite da alat za čišćenje dodirne kabinet, obično mora obratiti pažnju, nemojte dozvoliti da se tvrda metalna sredstva ili drugo oružje sudaraju sa namještajem, zaštiti površinu ne pojavljuje se udubljenja.

3, kako biste izbegli vlažno okruženje. Leto, kao što je zatvorena plima, prikladno je koristiti tanku plastičnu kabinet sa odvojenim dijelovima delova za zemlju, dok dijelovi zidnog ormara i zid držati rastojanje od 0,5-1 cm.

4, kako bi se izbjegla direktna sunčeva svjetlost. Trebalo bi pokušati izbjeći otvoreno sunce na kućištu kao celini ili dijelu dugotrajne ekspozicije, najbolje mjesto za postavljanje na suncu kako bi se izbjeglo izlaganje mjestu, ili sa prozirnim zavjesama od tira odvojenim od direktne sunčeve svjetlosti. Na taj način ne utiču na unutrašnje osvetljenje, ali i učiniti mekim za sobu da dodaju nekoliko toplih i romantičnih atmosfera, dok štite unutrašnje ormare .

5, da bi se izbegli alkoholi, benzin ili drugi hemijski rastvarači pored mrlja. Površine kabineta, kao što su mrlje, nemojte teško obrisati, nežno možete ukloniti mrlje toplim čajem, sve dok voda nakon nestabilnih dijelova originalnog premazuje malo voskom, a zatim nežno obrišite nekoliko puta da biste formirali zaštitnu Film.


Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

ADD: br. 99 Qingliu South Road, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, Kina

TELEFON: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAX: + 86-571-82998655

E-mail: reboncabinets@chinarebon.com