Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Dom > Novosti > Sadržaj
Održavanje kabineta
- Apr 24, 2017 -

1, preporučuje se da si stavio teške predmete u kabinetu. Aktivni laminata se može podesiti gore i dolje, obratite pažnju na to da li je laminata briga o lokaciji. Viseći ormari su pogodni za postavljanje svjetlo stavke kao što su šampon, gel za tuširanje, krpe za brisanje. Papirnate ručnike i ostale svjetlo stavke.

2, zidni kupaonski ormarići i druženje kabinet instaliran zahtjevima zid da li je nosivih zidova. U mjerenje dizajnera, ako se utvrdi da nema uvjeta instalacije, kupac u skladu sa zahtjevima dizajnera, odgovarajuće pojačanje zida.

3, kupaonica kabinet pre upotrebe da bi 15 dana do 20 dana da otvori vrata upražnjeno, odgovarajuća ventilacija za otklanjanje preostale miris.

4, kabinet štap i ekscentričnim strukture komad, ne mijenjati i rastavljati.

5, ne koristite oštre predmete struganje, sudar površina kabineta;

6, ne odvojite površine metalnih dekorativnih materijala, nemojte koristiti čelične žice i druge oštre materijale za čišćenje površina metalnih predmeta; ne koristiti korozivne sredstvo za čišćenje na metalnu površinu.

7, molim te, ne povucite rub anti-sudara bar kabinet, kako bi se osigurala prašinu, anti-sudara, efekt anti-žohara, pjevanje život kupatilo kabineta.

8, treba izbjegavati kupatilo kabinet dugoročne direktne sunčeve svjetlosti, kako bi se izbjegle lokalne razlike u boji.

9, glatka postavljanje artikala, teže predmete treba staviti u kupatilu kabinet dnu ormara dnu; visi kabinet nije lako stavljati teške stvari, kako ne bi došlo do vrha i dna stresa deformacije, istovremeno osiguravajući sigurnost procesu preuzimanja i drži stvari.