Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Dom > Novosti > Sadržaj
Kako sačuvati cijeli kabinet više novca
- Jun 23, 2018 -

Prilagođavanje cjelokupnog kabineta sastoji se od kuhinjskog ormana, električnih uređaja, plinskih posuda, kuhinjskih funkcionalnih uređaja i četiri u jednoj kombinaciji kuhinjskih ormara. Zovite ceo kabinet.

Jednostavna tačka je u tome što svetlo kupuje kutiju nazad, ne može napraviti obrok, ormar je ormar kuhinjskog aparata, odgovara mašini za cigarete, kuhinjski pribor, vodeni bazen, lonac i tako dalje kuvaju, ovo se zove cijeli kabinet.

Danas želimo da predstavimo kako da uštedimo novac za prilagođavanje kabineta.

1, ponovljeno merenje dobre veličine merenja. Set celokupne prilagodbe kabineta, od razumevanja proizvoda do završetka instalacije, najmanje jedan do tri sata, veličine da bude u redu da bi se smanjili problemi i troškovi kasnije. Prva veličina prve veličine, to jest, veličina kuhinje pre dekoracije, sugerišu da vlasnik, kompanija za dekoraciju i dizajnersko osoblje u kabinetu prisustvuju tri stranke i da pune komunikaciju i komunikaciju.

2, dobar je trošak vodiča za oblaganje jastuka. Šipka vodilice prilagođena čitavim ormarićem može izbjeći zvuk kućišta i fioka i produžiti vijek trajanja kabineta do određene mere. Međutim, cijena vodiča za pufer treba dodatno izračunati. Ako želite da uštedite novac, ne morate da instalirate vodič za puferovanje, sve dok koristite blagi pritisak i povlačite.

3, dizajn laminata je dovoljno dobar. Što je cijena veća, to je veća cena, a potrošači ih mogu potpuno prilagoditi. Dizajneri u kuhinji da povećaju ukupnu površinu kuhinjskog ormara visokog prostora, skladišni prostor se ubrzo povećava, veliki broj praznih stvari se složno poštuje, takođe može shvatiti ugrađenu kuhinjsku moć.

4, dugotrajna tablica hardverskih dodataka je ključ. Čak i ako želite smanjiti ukupni budžet kabineta, ne prelazite na hardverske armature i stol, kvalitetne hardverske dodatke i vijek trajanja usluge tablice duže, a također smanjiti broj popravaka. Na primjer, ukupna kancelarija Piana sa kvalitetnim kvarcnim kamenom countertops može se odupreti penetraciji i visokoj temperaturi kiselinske bazne supstance u kuhinji, izdržljive i jednostavne za korištenje.

5, uklonite nisku potrošnju proizvoda. Neke dodatne opreme izgledaju lijepo i moderno, ali retko se koriste, što se može izbjeći. Moguće je koristiti praktične kuke, teleskopske okvire i ostalu dodatnu opremu sa dekorativnim i praktičnim funkcijama.

Zbog toga, kvalitetu proizvoda prilagođenih kabinetu, moramo odabrati visokokvalitetne poslovne marke.