Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Dom > Novosti > Sadržaj
Kako da uštedite novac za ceo kabinet?
- Feb 16, 2018 -

Prilagođavanje integralnog ambijenta treba ukazati na kuhinjski ormarić, električni aparat, aparat za gas, uređaj za kuhinjsku funkciju, sastav kuhinje je sastavljen od četiri. Zovite ceo kabinet.

Jednostavno rečeno je da je lagano kupiti ambry povratak kuvanje, ambry je ormar kuhinjskog pribora, zaslužuje da se popije cigareta mašina, kuhinja je obezbeđena, može kuvati birdbath ,, koji se zove integralni ambijent.

Danas ću vam pokazati kako da uštedite novac:

1. Ponovo merite i zatvorite merenje. Set celokupne prilagodbe kabineta, od razumevanja proizvoda do instalacije, najmanje jedan do tri puta, veličine male količine za smanjenje problema i troškova. Prva inicijalna mjerna veličina, odnosno veličina kuhinjske osnove prije dekora, sugerišu vlasniku, dekoraciji i osoblju za dizajniranje ambera tri prisutne partije, i pune potpunu razmjenu i komunikaciju.

2. Dobra cena vodiča za pufer je povećana. Ugrađena guštera za ugrađenu ambriju mogu se izbjeći kada se kutije sa fioke za uvlačenje uvlače, u određenoj meri zvuk može produžiti životni vijek ambry-a, ali cijena guštera jastuka je ekstra računanje. Ako želite da uštedite novac, ne morate da instalirate vodič za oblaganje, sve dok koristite blagi pritisak.

3. Dizajn laminata je dovoljno dobar. Što je sloj ploča koji integralni ambijent pravi, cena je veća, potrošač može biti potpuno prilagođen potrebama, ne mora biti prisiljen da maksimalno poveća interval. Stylist je u kuhinji da dodaju integralnu kuhinju da ima visoku površinu arka, prostor za skladištenje se u velikoj meri povećava, veliki broj različitih predmeta koji se drže među njima, takođe mogu realizovati kuhinjski električni ugrađeni displej.

4. Tura trajnog hardverskog pribora je ključ. Čak i ako želimo da smanjimo budžet integralnog ambrusa, takođe ne razmišljamo o hardverskom priboru i mesa, duži vek trajanja, kvalitetnom hardverskom dodatku i mesa takođe smanjiti broj zamjene održavanja. Na primjer, cijeli kabinet klavira je dobar kvalitetni kvarcni toalet, koji može da odoli penetraciji i visokoj temperaturi kuhinjske kiseline i alkalnih supstanci, te je izdržljiv i jednostavan za korištenje.

5. Izbjegavajte proizvode niske potrošnje. Neki dodatni pribor izgleda elegantno, ali retko se koriste, tako da se mogu izbjeći. Može izabrati praktičnu snažnu kuku, teleskopski okvir i tako dalje imaju ukrašen efekat i praktičnu opremu.