Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Dom > Novosti > Sadržaj
Detaljan izbor kuhinjskih ormarića (1)
- Sep 08, 2018 -

Jedan, nevidljivi dio kuhinje.

U procesu odabira kuhinje često gledamo samo njegovu površinu, a zatim ignoriramo inherentni dio kuhinje, zovemo ga nevidljivim dijelom kuhinje.

1. Plate

Bilo da je debljina materijala ploče kabineta 18MM ili ne, mnoge tvrtke koriste 16MM debljinu kao kućište, posebno debljina stražnje ploče može biti manja od 18mm debljine. Bez obzira da li zaštita okoliša zadovoljava europski E1 standard ili ne, na tržištu postoje mnoge tvrtke koje definiraju standard ploča prema nacionalnom standardu ili se čak pretvaraju da su europski standard.

2, vješanje kabineta

Viseći kabinet je pričvršćen na zid, jer sigurnosni pojas visećeg kabineta, posebno sigurnosni pojas automobila, ne samo da nosi težinu visećeg kabineta, već i nosi sigurnost naših potrošača, tako da sigurnost i estetski zahtjevi visećeg kabineta su veći, opće tržište je podijeljeno na ABS metalne vješalice, to je uglavnom izloženo, postoji skriveni jedan. Tibetanski privjesak, drugi je sigurniji i ljepši, pa kad kupujemo, trebali bismo pitati o nosivosti i estetici.

3, linija lajsne za podne ormare

Kick linija je kao cipele osobe, cijelo tržište se više koristi drvena linija za udarce, aluminijska linija za udaranje, linija za umjetni kamen; većinu korištenja aluminijske kick linije, drvene kick linije, nakon nekog vremena, donji kraj ormarića je lako "masnoće", jer je blizu tla, ako je tlo vrlo mokro, onda vrlo mnogo Može biti ispupčeno i pljesnivo. Linije lajsne od umjetnog kamena zahtijevaju dodatne troškove, tako da se aluminijske letve široko koriste u Kini.

4, struktura kabineta

Današnji namještaj na ploči je sastavljen od tri-u-jednom konektora, koordinacija rupa i preciznost će utjecati na strukturu kućišta kućišta. Opći kabinet koristi ovu vrstu strukture kabineta, ali je također bolje koristiti drvenu vezu pršljenova, tako da će biti čvršći