Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Dom > Novosti > Sadržaj
Prilagođene kabinet je vrsta kabinet dizajniran i proizveden prema potražnje
- Jul 31, 2017 -

Prilagođeno kabineta je kabinet dizajniran i proizveden prema potražnje

U funkcionalni dizajn, općenito, najsposobniji da Odražavaju tehnički sadržaj kabineta, je njegova funkcija dizajna. Obični ormari uglavnom samo osnovne podatke za pohranu funkcije za robu da bi se, i kako bi se povećala korištenje prostora i mnogim drugim aspektima nedostatak razmatranje. Profesionalni Proizvođači ormara, funkcionalni dizajn je vrlo pažljivo razmotriti: sudoper, štednjak dizajn za ugrađeni, elegantan izgled; ladice su instalirani slajdove, koristite mnoštvo funkcionalna jednostavnost; pribor, jednostavan pristup i učinkovito korištenje prostora. Zapravo, prilagođenih kabinet je uglavnom u stilu i funkcija promjene

Materijalima, domaći ormari se često koriste u obični laminati i pribor za obične hardverske, tako da proizvodnja običnih namještaj koristi za izradu kuhinja ormarića, bit će teško odoljeti visoke temperature i vlage i korozivnih erozije. I profesionalni ormari koriste koroziju i vlagu otporne visoko kvalitetni vatru odbora, nije lako deformacije, oštećenja, i lako se čiste.

Hangzhou Rebon ormari co, LTD je dio DE & E Holding Group co, Ltd, koja se nalazi u industrijskoj zoni Jingjiang Xiaoshan Distrikta, Hangzhou grad, Zhejiang pokrajina, samo 10 minuta od zračne luke Hangzhou.

To je velika modernizirana enterpricse, specijalizirana za proizvodnju europske stil kuhinje ormari, nudeći razne vrata materijale kao što su laka, MFC, PVC, drvo i UV vrata. ISO9001 i ISO14001 certificirane tvrtke također je nagrađen sa "Kina poznata Marka" End "Kina Top Brand" zahvaljujući kvalitetu stalan i pouzdan kao vodeći tržišni udio. Svi strojevi u našoj tvornici su Homag ili BIESSE Branda.

Rebon ormari se ponosi dobavljači kvalitetu stolarije isplativa za sve veličine projekata, od glavnih kroz razvoj događaja manjih razmjera. Naš asortiman proizvoda, usluga i tehnička znanja je da nitko drugi u industriji, a naše cijene su vrlo konkurentne. Rebon na straice ormari za mnoge stambene zgrade, kao i mnogim drugim projektima u rasponu od 10 do 200 apartmana/Townhouses preko 100 zemalja.

Mi ćemo pružiti vrhunska usluga i konkurentne cijene za vas, očekujemo postati dugoročan partner u Kini.


Hangzhou Rebon ormari co

DODATI:Br. 99 Qingliu South Road, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, Kina

TEL:+ 86-571-82193086

MB:+8613732255713

FAKS:+ 86-571-82998655

E-pošta:reboncabinets@chinarebon.com