Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Dom > Novosti > Sadržaj
Čist Common Sense Urednik
- Apr 24, 2017 -

1. Kupaonica kabinet upravo kupio, rukovanje mora biti oprezan, keramičke saksije su krhki, lagano podignite, ne može povući teško, stavio u kupatilo kabineta, tlo treba biti ravna, ako je pod ormar, nivou.

2. Ne mogu staviti kupatilo kabinet u izloženosti suncu, najbolje će staviti u ventiliranom prostoru, ne može staviti na vrlo suhom mjestu.

3. Ako ti nije stalo u pušenje kupatilo da spali boje, možete dobiti čačkalica, a zatim umotan sloj tkanine, polako izribaj maraka, možete dobiti neke tanke ocat, možete riješi.

4. Ako se malo bijele vruće tragove na kabinet kupatilo, pokušajte koristeći alkohol, toaletne vode, ili kerozin.

5. Ako je voda mrlje, platno mokra, prekrivena u kabinetu kupatilo gore, možete koristiti kanta glačalo u vlažnom krpom, mrlje mogu odmah nestati

6. Ako kupatilo kabinet boja slučajno ogrebala, a nije naodmet kabinet, možete koristiti iste bojice boje ili pigmenti, u kupatilu kabinet popravak površinu premaza, a zatim se može bojati u gore lak za nokte.

7. Kada je to potrebno, koristite krpu za kabinet kupatilo trljati prašine, ne zaboravite da poprskajte krpu na sredstvo krpom.

8. Isto tako često depilacija, svakih 6 mjeseci ili tako, depilacije za kabinet kupatilo

9. Kupaonica kabinet svakodnevno čišćenje je vrlo jednostavno, keramičke saksije se mogu oprati sa agentima vode i čišćenje sapunici, itd

10. Kupaonica kabinet ako keramike ogrebotina sliva, možete primijeniti neke paste za zube, a zatim u više navrata izbrisati krpom, onda depilacija, možete napraviti kupaonicu kabineta za vraćanje originalni izgled.