Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Dom > Novosti > Sadržaj
Ormari popularni četiri stilova ove godine
- Nov 30, 2017 -

Danas, naormarindustrija je bio iz razvoj jednog uzorka diverzificirati ceste razvoj, kontinuirana tehnološka inovacija, kontinuirano poboljšanje forme, izrada ormara se pojavljuju mnogo popularnih stilova. Ormari dizajneri kroz nekoliko domaćih kabineta brand analiza, ormar stil je podijeljena u sljedeće četiri kategorije.

Rustikalni stil:Seljački ormarisu uglavnom punog drveta s prirodnim bojama i opsežnu uporabu obični materijali kao što su masivne ploče i hardver. Osim toga, nježan, gladak rub, ravno, delikatan proces, uniformirani ljepilo, osigurati najtočnije veličina i najprobranijih vještine za obradu drveta.

Klasični stil:U Klasičnom stilu ispred kabineta performanse, drevni Tamno crvena izraziti plemenite osobine, detalje je Izrezbaren, plus plemenita boja, čudan i vječni pokazati najzornije. Kombinacija crne i crvene, ne samo pokazuje starinski, ali maloljetne modni nedodirljiv, zajedno s drevne vez dekoracija, ali također pokazuje ukusu vlasnika.

 classical style cabinet

Moderni stil:ormar Moderan stildizajn je posljednja ideološkog rada, dekorativne umjetnosti i mode karakteristike modernog stila ormari u lice materijal boja, brojač malen stopalo oblik i tako dalje su tradicionalne i popularne kulture jezika, može razne karakteristike u Kućno okruženje kako bi se slagala. Boju i stil fuzija, trake, ukras u obliku okvira i koncizan vrata kombinacija između tradicionalne i popularne, ekstravagancija bez ekstravagancija, jednostavan, ali ne grubo.

 modern style cabinets

Napredan stil:Ovaj stil karakterizira jaka boja kontrast. Jedan Ljubičasti ormari dizajna, svijetle i tajanstvena. Koristite avangardne ideje za dizajn smjelo tako da ljudi mogu upravljati kućanske poslove u svježi i čist okoliš.

Hangzhou Rebon ormari co

ADD: Br. 99 Qingliu South Road, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, Kina

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAKS: + 86-571-82998655

E-pošta:reboncabinets@chinarebon.com