Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Dom > Novosti > Sadržaj
Ormari su klasifikovani u obliku
- Dec 21, 2017 -
 1. L kabinet

  Izbor kabineta za fontove znači da je prostor u kuhinji ograničen, a kabinet takođe nedostaje fleksibilnost nakon ugla i pogodnost komore. Zamislite da kada radite u kuhinji, to je od jednog kraja do drugog, bez slobodnog prostora. Dakle, ova vrsta ormarića donosi osećaj otvorenosti i štedi prostor, ali takođe mora biti pažljivo uređena u prijemu i radu.

  L kabinet je više zatvoren od onog i U kabineta, tako da je veoma važno postaviti nezavisno osvetljenje. Osvetljenje operativnog stola mora biti svetlo, inače će uticati na to. To se podrazumeva, kuhanje; takođe se može postaviti u ormar iznad nekoliko lampi, istovremeno povećavajući osvetljenost, lepšu kuhinju. Možete pokušati da prekinete tri svetla iznad šipke, i pogledajte ga iz restorana, može igrati ulogu blokiranja linije vida. Vrh, vrh i tlo su providni pre i posle i stvaraju izvrsne vizuelne efekte kroz pad u visini.

 2. U kabinet

  Kuhinja zasnovana na njemu ima veliku potrebu za aktivnim područjem i zahteva veliku površinu. Oblik kabineta zbog jake potrebe njegove funkcije dobro je kontrolisan u prostoru, najbolji način je postaviti funkcionalni prostor na nekoliko nezavisnih operativnih platformi, magacinu, bar, restoran, prostorski aranžman treba voditi računa o Životne navike takođe žele da razmotre funkcionalne karakteristike svakog prostora, tako da će ovaj aranžman omogućiti izgledu U obliku kuhinje razumne i uredne.


  Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

  ADD: br. 99 Qingliu South Road, Jingjiang, Xiaoshan, Hangžu, Zhejiang, Kina

  TEL: + 86-571-82193086

  MB: +8613732255713

  FAX: + 86-571-82998655

  E-mail: reboncabinets@chinarebon.com