Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Dom > Novosti > Sadržaj
Proces prilagođavanja kabineta
- Dec 24, 2017 -
 1. potpišete red ureda

  Nakon izbora proizvođača kabineta, može potpisati nalog i platiti depozit. Obratite pažnju na odgovarajući depozit depozitnog lista i vratite ga u kabinetni ugovor nakon potpisivanja ugovora.

 2. Prvo merenje polja

  Nakon potpisivanja naloga, od dizajnera kabineta se može tražiti da prvi put meri vrata. Prvo merenje treba da bude u reformi vode pre vodoinstalatera, najbolji stručnjak je prisutan, prema rasporedu kuhinje za hidroenergiju, uzimajući u obzir da li postoji potreba za modifikacijom vodovodne mreže. I recite dizajnerskim potrebama kuhinjske snage i lokaciji koju nameravaju postaviti. Nakon ovog istraživanja, dizajner je dizajnirao prototip čitavog kabineta i crteže transformacije hidroenergije kuhinje u skladu sa kuhinjskim prostorom. Radnici hidroelektrane grade se prema crtežima.

 3. Drugo merenje polja

  Vreme oba merenja obično je nakon rekonstrukcije hidroenergije i izgradnje zidnih i podnih pločica. Ovo merenje, podaci moraju biti tačni, treba odrediti položaj i veličinu kuhinjske moći. Dizajner treba da proizvede konačne precizne crteže dizajna prilagođenog kabineta na osnovu rezultata merenja.

 4. Proverite crteže dizajna ormara

  Posle drugog merenja, možete videti mapu dizajna u roku od tri dana. Kada primite crtež, potrebno je pažljivo pogledati CAD mapu pored dijagrama efekata. Veličina gornjih znakova treba jasno proveriti.

 5. Plaćajte prvu uplatu potpisivanjem ugovora

  Nakon što se određuje dizajn, potrebno je rano zakazati sa dizajnerom da potpiše detaljan ugovor o snabdevanju u radnju i avansno plaćanje. Postoje različiti propisi o ukupnoj cijeni, načinu plaćanja, isporuci, instalaciji, prihvatanju i prodaji ugovora, a ugovor će imati i dva dokumenta, cenovnik nuklearne energije i crtež dizajna. Ugovor je od velikog značaja i neophodno je pažljivo potvrditi svaku klauzulu kada se ona potpiše.

 6. Instalacija isporuke

  Isporuka i montaža ormara obično su besplatna. Članovi osoblja će se sastati sa klijentima pre isporuke, prema vremenu dogovorenom prije isporuke.

 7. Provera prihvatljivosti

  Vlasnik kabineta je završio instalaciju, a vlasnik će izvršiti sveobuhvatni pregled cijelog kabineta.

  Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

  ADD: br. 99 Qingliu South Road, Jingjiang, Xiaoshan, Hangžu, Zhejiang, Kina

  TEL: + 86-571-82193086

  MB: +8613732255713

  FAX: + 86-571-82998655

  E-mail: reboncabinets@chinarebon.com