Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Dom > Novosti > Sadržaj
Čišćenje kabineta i održavanje malih znanja
- Jan 07, 2018 -

Održavanje kabineta: izbegavajte visoku temperaturu, ključnu vodu ili posudu za kuvanje. Nemojte samo staviti štednjak na vrh kuhinjskog brojača. Poklopac može da napravi debris od mesa ili da promeni boju. Obratite pažnju na čišćenje i održavanje površine kućišta. Pokušajte očistiti prljavštinu na kablovima od punog drveta istog dana. Najbolje je održavati održavanje drvenih ormara svake pola mjeseca: pranje i vosak, kako bi se boja održala daleko svetlo. Izbegavajte teške ogrebotine. Prilikom čišćenja ne stavljajte čistu oštru alatku za dodir, u običnim trenucima treba obratiti pažnju, nemojte puštati buku od tvrdih metala ili drugog oštrog predmeta, kako bi zaštitili njegovu površinu, pojavile se modrice. Obraćamo pažnju na unutrašnju temperaturnu razliku u upotrebi ambrusa, trebamo izbjeći ambry postavljen u blizini izvora toplote ili klima uređaja, vlažnosti, kuhinji treba obratiti pažnju tokom zimske kišne sezone kako bi se izbjeglo višak isparenja vode kako bi se povećao unutrašnji prostor vlažnost.

Fioka se može očistiti bilo kojim neutralnim deterdžentom, ali budite pažljivi kada se sve fioke izvlače, nemojte previše gurati. Kada su vrata otvorena, nemojte udarati na ploču za vrata kako biste sprečili oštećenje šarke. Kada očistite kućište, ako tečnost kaplje na šarku, naneti suvu tkaninu za čišćenje. Rukovati svakodnevnim čišćenjem vodom ili neutralnim deterdžentom, ali ne koristite čeličnu vunu za zamrzavanje. Kada se posuđe nije potpuno suvo, nemojte postavljati drvenu ostavu, u suprotnom može ostaviti oznaku vode i doneti zdravstvene rizike.

Metoda čišćenja ambreja: površina ambreja je vrlo glatka, nemojte koristiti vrlo tešku stvar za pranje ambry mesa, čišćenje deterdženta je u redu sa posudom, ambry je, naravno, ne dugoročan sa vodom. Nakon najbolje upotrebe, nemojte čistiti brisače, a vazduh se osuši.

U korištenju nameštaja srednja ambrija takođe treba koristiti najčešće, treba svakodnevno čistiti, čuvati čistoću kabineta, učiniti kući lepšim.

 

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

ADD: br. 99 Qingliu South Road, Jingjiang, Xiaoshan, Hangžu, Zhejiang, Kina

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAX: + 86-571-82998655

E-mail: reboncabinets@chinarebon.com