Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Dom > Novosti > Sadržaj
Kabinet Kabinet
- Apr 13, 2017 -

1, furnira: šperploča podloge je generalno iverice ili MDF, visoke temperature, teško tekstura, pritisak, Naisuan Jian, većina kabinet ormarić s panelom.

2, od nehrđajućeg čelika ploča: inox ploča visoke temperature, anti-kiselina, a cijev ne mogu otvoriti rupu, boja rashlađeni, lako se prljavo prazninu.

3, odabrati: potrošači odabrati ormari, prvi pogled na materijal i hardvera, materijal je glavni faktor koji utiče na kvalitet kabineta, konačni rezultat od različitih materijala, kvalitet rezultati su različiti, kvaliteta hardvera i direktno utječu na život kabineta. Drugo, rad kabinet je jednako važno, kupovinu pultova za provjeru ormar, vrata, ormari i pečata, itd po strojna obrada umrijeti, takvi proizvodi neće otvoriti dugotrajne upotrebe plastike, plikova i deformacija, Yan lako dovesti do dima, prašine, insekata u. U isto vrijeme, također je pitao da li je proizvodnja kabinet umjetnih ili proizvodne linije. U principu, ručni rad ili polu-mehanizovane proizvodnju kvalitetnih proizvoda je nestabilan, potpuno automatizovana proizvodne linije kako bi se osigurala kvaliteta kabineta. Iako ladicu slajd je vrlo mali detalji, ali i utjecati na kvalitetu kabineta važnu ulogu, jer ako je rupa i veličina greške ploče, slajd ne može pravilno instaliran, će uzrokovati ladicu za povlačenje nije ravno ili labave situaciju. Osim materijala i izrade, potreba da se obrati pažnja na servis nakon prodaje, potrošači u cilju kada je kabinet za poslovni da traži garancije situacija, generalni brand-name proizvodi su relativno zajamčena.

Par: slide Rails

Sljedeći: ne