Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Dom > Novosti > Sadržaj
Kabinet akrilne ploče ili tabla za pekarstvo je dobro?
- Jun 29, 2017 -

Kabinet akrilne ploče ili ploča za pekarstvo je dobro?

Mnogi kupci u kupovini ormarića će se brinuti o problemu ploče kabineta, mnogi će uzeti u obzir kabinet sa akrilnom pločom ili pločom za boju, a onda je kabinet sa akrilnom pločom ili pločom za ploču dobar?

1. Šta je akrilna ploča?

Kao što sugeriše ime je upotreba akrilne i akrilne ploče kao glavne sirovine, akril je hemijski sirovina, a akril ploča je upotreba ove sirovine proizvedene u proizvodnji akrilne ploče, zbog sigurnosti životne sredine i trajnosti Je široko pogodan za ormare, ormare za kupatilo i druge namještajske proizvode.

Prednosti i mane akrilne ploče

Plastičnost akrilne ploče, i lako se obrađuje u različite proizvode

Akrilna ploča ima dug vek trajanja i može biti duže od 3 godine u poređenju sa drugim proizvodima napravljenim od drugih materijala

Čišćenje akrilne ploče je vrlo zgodno, površina ima mrlje, treba ga samo koristiti, nežno obrišite krpa, očistite

Akrilna ploča boje je prekrasna, visoka osvetljenost, čini ljude veoma ugodnim

Akrilna tvrdoća je nešto gora i ne može se sudariti sa tvrdim predmetima, akril ne previše vatrostalan, ne može biti dugo vremena i direktan kontakt sa visokom temperaturom.

2. Šta je ploča za boje?

Pločica za boje je u denzitetskoj ploči kao površina podloge nakon nekoliko bojnih puteva, sušenja, poliranja i drugih procesa u ploču ormara, imaju sjajnu i lako očistiti karakteristike, tako da je vrlo pogodna za upotrebu u kuhinji. Boja boje prema materijalu za raspršivanje je različita, može se podijeliti i na UV boju, metalnu boju, klavirsku boju i obične boje.

Prednosti i nedostaci panela za boje

Površina ploče je glatka, a film je pun i sjajan. U pozadinskom osvetljenju za posmatranje površine neće imati neujednačen fenomen

Boja boje boje svetla, izaberite razne vrste, možete imati razne kolokacije, kao što je boja međufaze, zadovoljiti potrebe klijenata

Površina ploče je kao ogledalo, svetlosni efekat na povećanje prostora kuhinje

Podloga za boju i sprej za bojenje su ekološki prihvatljivi, a pri visokoj temperaturi peke, štetne supstance će imati gotovo isto, vrata ne mirise miris.

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAX: + 86-571-82998655

E-mail: reboncabinets@chinarebon.com

ADD: br. 99 Qingliu South Road, Jingjiang, Xiaoshan, Hangžu, Zhejiang, Kina