Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Dom > Novosti > Sadržaj
Šta je kabinet?
- Jul 14, 2017 -

Šta je kabinet?

Ormar je platforma u kuhinji u kojoj se posuđe posuđa i kuhaju. Ormarić za ormarićem, kabinetom, stolnom funkcijom i svim vrstama hardverskih dodataka. Kabinet je uglavnom drveni, a to je kutija za odlaganje namještaja, namirnica, stranog vina i tako dalje. Ambry koristi osvetljenost uobičajeno višu kolokaciju boja, može napraviti kuhinjski nameštaj čistom, veselom atmosferom, prelepom izuzetnom kvalitetom.

Hangzhou Rebon Cabinets Co., Ltd. je podružnica kompanije DE & E Holding Group Co., Ltd, specijalizirana za izradu kuhinjskih ormara u evropskom stilu , koja nudi različite materijale za vrata kao što su lak, MFC, PVC, puno drvo i UV vrata. Sertifikovana kompanija ISO9001 i ISO14001 takođe je nagrađena "China Famous Brand" i "China Top Brand" zahvaljujući stalnom i pouzdanom kvalitetu kao i vodećem tržišnom udelu. Sve mašine u našoj fabrici su Homag ili BIESSE brend.

Rebon Ormari je ponosan što su dobavljači proizvoda od vrijednosti vrijednog kvaliteta za sve veličine projekte, od velikih do malih kretanja. Naš asortiman proizvoda, usluge i tehničko znanje je u industriji ništa drugo i naše cene su visoko konkurentne.Rebon je isporučio ormare za mnoge stambene zgrade kao i mnoge druge projekte u rasponu od 10 do 200 apartmana / kuća u preko 100 zemalja.

Mi ćemo pružiti izvrsnu uslugu i konkurentnu cijenu za vas, očekujemo da postanemo vaš dugoročni partner u Kini.


Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

TELEFON: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAX: + 86-571-82998655

E-mail: reboncabinets@chinarebon.com

ADD: br. 99 Qingliu South Road, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, Kina