Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Dom > Novosti > Sadržaj
Koje su kupovne veštine kabineta?
- Jul 14, 2017 -

Koje su veštine kupovine kabineta ?

1. pogledajte ivicu ploče. Visoka kvaliteta ivice ivice, delikatna i glatka, osećaj dobro, zaptivanje linije ravnih, glatkih, finih spojeva. Profesionalni proizvođači sa linearnom zaptivnom mašinom, jednom završenom ivicom, slomljenim, obrezivanjem, obrezivanjem, poliranjem i drugim postupcima, kako bi se osigurala tačna veličina. Mala radionica sa premazom za četkicu, zaptivna pasta za veštački pritisak sa nožem za tapet za obrezivanje, ručna mašina za poliranje, jer je pritisak neujednačen, mnoga mesta nisu jaka, ali takođe uzrokuju štetne supstance kao što je isparljiv formaldehid u vazduhu.

2. pogledajte udaranje. Komadni nameštaj se sklapa sa tri - u jednom spojnom delu, a koordinacija i tačnost položaja rupa utiče na strukturne čvrstoće kućišta .

3. pogledajte ploču za sečenje. Rezanje ploča je prvi proces proizvodnje kabineta. Velika preduzeća sa specijalizovanim elektronskim materijalima su vidjela veličina obrade računarskog inputa, izbor materijala je kompjuterizovan preciznošću veličine, ali i određenom pločom za obradu, stabilnom opremom, preciznošću veličine ploče, izuzetno visoke tolerancije u mikronskoj jedinici.

4. pogledajte panel za vrata. Vrata panela su lice ormara i ljudi se suočavaju kao važni. Paneli vrata proizvedeni od malih fabrika su skloni vlage i deformaciji zbog nepravilnog tretmana osnovnog materijala i površinske tehnologije.

5. pogledajte čitav efekat skupštine kabineta. Proces proizvodnje bilo koje greške u veličini biće prikazan na panelima na vratima, mala fabrička proizvodnja kombinacije ormara, vrata panela će se pojaviti kao neravna, neujednačena praznina, velika i mala.

6. pogledajte kliznu šinu ladice. Iako veoma male detalje, ali to je važan deo kvaliteta kabineta. Zbog grešaka u otvoru i veličini uzrokovanih grešaka prilikom ugradnje slajda, što dovodi do toga da se fioke povlače ili ne glatke ili labave, ali takođe obratite pažnju na to da li je praznina između fioka ujednačena.


Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

TELEFON: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAX: + 86-571-82998655

E-mail: reboncabinets@chinarebon.com

ADD: br. 99 Qingliu South Road, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, Kina