Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Dom > Novosti > Sadržaj
Kupaonica Kabinet podloge
- Apr 24, 2017 -

iverica

Najčešći za neki jeftini računalo stolovi i namještaj i posuđe, niski troškovi, obrađuje woodworking otpada, visoke upijanje vode, iz rupe sa interfejsom, rub ploče se mogu prepoznati. Proizvođači se često od strane pričvršćena na ispit, furnir, plastike kože, ivica sa drugim materijalima, pakovanje, a zatim od raznobojne obrade boje. Loše proizvođači i distributeri se često zasnivaju na pravi efekt lažnih, prema kupcu sirovina ne razumiju, da se takve proizvode da se ponašaju kao čvrste proizvode od drveta.

blok ploče

Češća u nekim low-cost ili skupe drveni namještaj, jer je izrađena od punog drveta šavovima, ali i različite vrste drva, cijena je drugačija, kompresivni kapaciteta zbog različitih drva i proizvodni proces je vrlo različita, ako površina boja dobro uradio, ekspoziciju i vlaga će ispucati.

MDF

Češća u nekim običnim kompjuterski sto i kancelarijskog namještaja, pokućstva, za unutarnju štanda ukras, vodootporan vlaga nije idealno. Lako se proširiti pukotinu, ne može se koristiti u kupatilu više od vlažne sredine vode. Ali neke loše proizvođači i trgovci su često pričvršćene sa proizvodima Rezanje MDF da se pretvaraju da se varaju potrošače.

...