Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Jednostavan dizajn Moderna siva Full House kabinet rješenje

Kombinacija velikog broja crnih aluminijumskih okvira i sivih vrata, meke sive teksture i mračnog i misterioznog crnog, formira odnos između svjetla i tame, čini prostor hijerarhijskijim i teksturiranijim, te stvara jednostavnu i udobnu kućnu atmosferu.

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Jednostavan dizajn Moderna siva Full House kabinet rješenje - slobodno vrijeme


Kombinacija velikog broja crnih aluminijumskih okvira i sivih vrata, meke sive teksture i mračnog i misterioznog crnog, formira odnos između svjetla i tame, čini prostor hijerarhijskijim i teksturiranijim, te stvara jednostavnu i modernu europsku kućnu atmosferu.

full house cabinet wholesale modern europeanDnevna soba:

Dvokrilni TV-kabinet za podizanje, jednostavno i učinkovito proširuje prostor za odlaganje dnevne sobe. Linijska struktura tijela ormarića je vertikalna i horizontalna, pokazujući ljepotu jednostavnosti. Istovremeno se dodaju inteligentni Bluetooth zvučnici koji stvaraju novi efekat kućnog kina.

living room tv cabinet craft cabinet jane european modern styleOrmar za hodnike i obuću:

Hodnik, koji objedinjuje dekoraciju i smještaj, lice je portala i minimalistički dizajn, donoseći prvo dobro raspoloženje. Skriveni ugrađeni ormar za cipele integrira inteligentno svjetlo sa strojem za njegu cipela i ima funkcije sterilizacije, deodoracije, održavanja i slično.

hallway and shoes cabinet jane european modern styleKuhinjski ormar:

Tradicionalna kuhinja je često jednostavan funkcionalni prostor, ali s istraživanjem prirode života ljudi, mjesto kuhanja postalo je važna komunikacijska platforma za prijatelje i obitelj.

kitchen cabinet lacquered melamine kitchen cabinet

kitchen cabinet wine cabinet dining room lacquered melamine kitchen cabinet


Spavaća soba i soba za učenje:

Dvostruki način spavanja i studija čini prostor transparentnijim i otvorenijim. Sa potpuno inteligentnim okruženjem, bogatim i raznovrsnim sistemima osvetljenja, život može biti opušten.

master bedroom melamine lacquered drawers modern europeanOrmar:

Uklonite sve viškove i potrudite se za jednostavnost do krajnosti. Jednostavan dizajn bez ručke može pokrenuti otvaranje samo guranjem, što ne samo da ima moderan i elegantan izgled, već i pokazuje više humanizacije.

closet intelligent modern urban city life style


Kupaonica: \ t

Da bi se odrazila čistoća i urednost toaleta i stvorio elegantan i udoban osjećaj. Kupatilo je ukrašeno gradacijama različitih nijansi sive i svjetla kako bi se stvorila vizualna napetost u prostoru i proširio ugodan život na svaki kutak sobe.

bathroom cabinet moist-proof melamine lacquered cabinetMultifunkcionalna soba:

Dizajn multifunkcionalnog ormarića ima različite funkcije skladištenja, koje se mogu koristiti kao ormar za knjige, ormar i obrt, te je praktičan, uredan i sposoban.

multifunctional room tatami study bookshelf lacquered UV cabinet
multifunctional room tatami study lacquered UV cabinet

Hot Tags: jednostavan dizajn moderna siva full house kabinet rješenje, Kina, tvornica, dobavljači, proizvođači, veleprodaja
Upit