Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Wood Grain Shaker Style Termofoil PVC Kuhinjski Ormarići

Wood Grain Shaker Stil Thermofoil PVC Kuhinjski Ormarići Od novih kuća do renoviranja, pojedinačnih ormana do većih krugova ili komercijalnih kancelarija u maloprodaji, Rebon ormari imaju mogućnost i stručnost da prevazilaze vaša očekivanja i ispune svoj budžet. PVC sadrži ravno drvo / zrno drvo ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Wood Grain Shaker Style Termofoil PVC Kuhinjski Ormarići

Od novih kuća do renoviranja, pojedinačnih ormara sa velikim razvojem ili komercijalnih kancelarija u maloprodaji, Rebon ormari imaju sposobnost i stručnost da prevazilaze vaša očekivanja i ispune svoj budžet.


PVC sadrži ravne drvene žitarice / podignute drvene žitarice / stilove visokog sjaja. Materijal jezgra je MDF, koji se može napraviti u različitim bojama, ali cijena je samo 1/3 čvrstog drveta. Klijenti koji žele moderan stil drveta, ali jeftina cena, PVC kuhinjski namještaj će biti prva opcija.


Ovde smo da bi vašu kuhinju dodatno udobnost prema vašem ukusu, dizajnu i stilu. Imamo više od 100 dizajna nijansi. Izrađujemo spoljne pokrivače koje se ne odazivaju kao što su Otvori, Ugao vrata, Klizna itd., To je prilagođeni kuhinjski kabinet tako da možete ispuniti svoju procenu, kako vam se dopada.


Koristimo druge slične proizvode kao što su ladice za čuvanje ploča, čaša, posuda, odredbi itd., Što će uštedjeti i dodatno mjesto, a to će vam dati pristojan izgled.


Nudimo atraktivne troškove koji služe i zadovoljavaju sve vrste klijenata. Za trenutni pregled molimo posjetite našu web stranicu koja će vam pomoći da dajte okvir.


3333.jpg7bi.jpg
0(001).jpg2.jpg
Hot Tags: Drvene zrna stakla termofoil PVC kuhinjski ormari, Kina, fabrika, dobavljači, proizvođači, veleprodaja
Upit