Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Bijeli PVC Membrane kredenac

Dizajn inspiracija za "Novi bijeli Žad" od Rebon kabineta je bijeli Žad. Na potpuno bijela i besprijekorna, tjera ljude da opušteno i mirno. Linije su okrugli i glatki, krute i fleksibilne, a na...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Bijeli PVC Membrane kredenac--novi bijeli Žad

Dizajn koncept:

Dizajn inspiracija za "Novi bijeli Žad" od Rebon kabineta je bijeli Žad. Na potpuno bijela i besprijekorna, tjera ljude da opušteno i mirno.  Linije su okrugli i glatki, krute i fleksibilne i "krug" od bijelog žada vješto integrirati u dizajn kabineta PVC vrata, staklena dovratnik, rešetka vrata, otvoren ormar, ormar vino i ručka.


white pvc modular kitchen cabinets wholesale


Detalji proizvoda:


Otvoreni ormar:

Otvoreni ormar u kutu, nadopunjen korištenje rimske kolone i vijenca, krasi prekrasan krajolik linija, koja ne samo puni prostor osmjehom beskonačnog sanjarenja, nego također obogaćuje oblika skladištenja.


Sudoper kabineta:

Ljudi - orijentiran je jezgra ideja dizajna.  Prema principima Ergonomija, sudoper kabinet je veći od cookhob kabinet 108 mm i ne treba savijati tijekom pranja, što je lako i ugodno. Dizajnom rešetke prozora i vrata strukture čuva sudoper kabinet provjetrenom i suhom.


Obrt osnovnog kabineta:

Donji ormari s obje strane ispod štednjaka su mala vinske ormari konfigurirate za višu kvalitetu života.

 

Visoki ormar:

Kombinirani visoki ormar s različitim oblicima i bogate funkcije sa izvlačenja kabinet sa ugrađenim kuhinjskim aparatima, ima više prostora za pohranu.

base cabinet wine cabinets pve kitchen cabinetopen cabinet pvc kitchen cabinets wholesale
sink cabinets white european kitchen stytleHigh cabinet pvc kitchen cabinets wholesale Hot Tags: Bijeli pvc membranu kredenac, Kina, tvornici, dobavljači, proizvođači, veleprodaja
Upit