Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Američki stil PVC kuhinjski ormar

Dizajn nadahnuća "Kalifornijskog grada" Libo ambry dolazi iz života američkog grada sa danskim stilom, crtanje elemenata nordijskih arhitektonskih karakteristika, kao što su trijem most, rimski stup i luk vrata, i usvajanje tehnike dizajna ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Američki stil PVC kuhinjski kabinet - grad Kalifornija


Koncept dizajna:

Dizajn inspiracije "Kalifornijskog grada" Libo ambry dolazi iz života američkog grada sa danskim stilom, crtanjem elemenata nordijskih arhitektonskih osobina, kao što su trijemski most, rimska kolona i luk vrata, i usvajanje dizajnerske tehnike kombinovanja dve vrste paneli vrata, ne samo raznolika rebeccalu serija Libo ambry stilova, već i vješto integrirani danski i američki pastoralni stil.


California European style PVC wood grain kitchen Cabinets

Detalji o proizvodu:


Carcass:

Korpus ormara je prirodan, običan i čisto smeđe boje, odražavajući se međusobno sa svježim i elegantnim bijelim panelom vrata. Nije ni dosadna ni neozbiljna. To je toplo i nostalgično osećanje koje teče tiho, kao plodno tlo koje hrani vino.

kabinet-pvc-membrana-NordicOtvoreni kabinet:

Ceo ormar je dizajniran sa otvorenim kabinetima na mnogim mestima, a evropski lučni dizajn ukrašen je klasičnim mostićima, koji ne samo da čine intuitivnijim, pogodnijim za preuzimanje predmeta.


island-pvc-kitchen-cabinet-wholesale-american-styleKorpa:

Košarica za začine može držati boce i tegle u dobrom stanju. Košara za kuhinjske elemente također ima snažnu funkciju spremanja za spremanje raznih posuđa i pribora, te je opremljena prigušivačem i koritom za pražnjenje.


basket-drawer-condiments-pvc-kitchen-cabinetMagic Corner:

Magični kutak čudovište kabineta u potpunosti koristi kutak prostora, čineći fiksni kutak postati živi prop, i pristup stavke više zgodan.

magic-corner-pvc-door-kitchen-cabinet-customized-doorVinski kabinet:

Kabinet za vino u obliku dijamanta postavljen je u donji ormar ispod ostrvske platforme, što ne samo da obogaćuje bunar autija linija i funkcija ostrva, ali i podseća ljude na vino u Kaliforniji.

kabinet-pvc-american-nStaklena vrata:

Staklena vrata od aluminijumskog okvira zadržavaju vizuelni efekat prozirnosti i šibice sa haubom, dodajući eleganciju i blagost kućištu.

range-hood-pvc-mdf-membrane-american-nordic-kitchen-cabinet-design

 Hot Tags: američki stil pvc kuhinjski kabinet, Kina, tvornica, dobavljači, proizvođači, veleprodaja
Upit