Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

MFC Kuhinjski kabinet za drvo

Kao stambeni prostor, kuhinja se ne koristi samo za pripremanje obroka, već i veliki dio našeg društvenog života. Bilo da se radi o vlastitoj obitelji ili prijateljima i poznanicima, kuhinja je uvijek mjesto okupljanja i okupljanja.

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

MFC Kuhinjski kabinet od zrna - Dawn Monogatari

Kao stambeni prostor, kuhinja se ne koristi samo za pripremanje obroka, već i veliki dio našeg društvenog života. Bilo da se radi o vlastitoj obitelji ili prijateljima i poznanicima, kuhinja je uvijek mjesto okupljanja i okupljanja.

To je dovoljan razlog da pažljivo sagledate različite oblike i boje prilikom odlučivanja o kuhinji. Uostalom, kuhinja treba uvijek odražavati vaše vlastite ideje i izražavati svoju individualnost i nezavisnost. Kao stručnjak za kuhinju koji je svjestan suvremenih trendova, nudimo našim klijentima svaku priliku da ostvare svoje zamršene ideje. Dizajniramo ovu seriju - zlatni monogatri, koji se sastoji od MFC kuhinjskog ormarića za drvo.


drvo zrno melamin moderan kuhinjski ormar


Koncept dizajna

Dizajn inspiracije "Dawn Monogatari", nastao je od sunca nakon zore na nebu. Sa ukrasnim panelima od drvenog zrna koji simboliziraju izlazak sunca i tamno sive dekorativne panele koji simboliziraju nebo kao glavne kreativne elemente. Moderni elementi kao što su staklo i aluminijske legure koriste se kao ukrasi, a sve to stvara minimalističku i elegantnu kuhinju. MFC-ovi visoki ormarići, ostrvski i bazni ormarići ne samo da poboljšavaju osjećaj hijerarhije u prostoru, već stvaraju i bogatiji doživljaj doma.


Funkcionalna prednost

 

Visoke ormari: kombinacija MFC drvenih visokih ormarića je vrhunac "Dawn Monogatari", integrira kuhinjske funkcionalne prostore kao što su kuhanje, skladištenje i izlaganje, s ljepotom i praktičnošću. Dvostruki uređaji visoki ormarić je ugrađen u kuhinjske uređaje kao što su mikrovalna pećnica, električna kutija za paru i pećnica kako bi zadovoljili vaše višestruke mogućnosti kuhanja. Poluprostorni ormar je opremljen aluminijskim okvirom šampanjca i tamno braon staklenim vratima, koja su moderna i transparentna. Ne samo da može da skladišti pića i čaše, već i da doda ukrasne ornamente kako bi život u kuhinji bio što ukusniji.


Kuhinja za izvlačenje: upotreba košare za izvlačenje u kuhinjskom ormariću je vrlo česta i popularna. Dnevna pića, začini i tako dalje mogu se uredno sadržati u korpi, a mogu se uzeti i na prvi pogled. Osim toga, košara za vuču ima veliku nosivost i glatko guranje i povlačenje.


Otok: otočić je opremljen drškama u boji šampanjca, što čini prijelaz između ploče vrata i radne ploče prirodnim i elegantnim. Osnovni kabinet je važno područje za odmor u kuhinji, gdje možete uživati u popodnevnom čaju s prijateljima ili kao mjesto gdje se djeca mogu igrati. Osim toga, MFC ladica može također pohraniti razne predmete za pranje.

island-meilamine-board-kitchen-cabinet

Lazy susan drvo zrno melamin kuhinjski kabinetizvucite ostava MFc kuhinjski ormari na veliko

Kako da naručim melami ne kuhinjske ormare i druge proizvode?


Slijedite naše korake u nastavku:

Korak 1: Pošaljite nam vaš kuhinjski raspored ili nacrt, tako da možemo dobiti ideju o dimenzijama i raspodjeli prostora

Korak 2: Naš dizajner će dizajnirati određeni kuhinjski ormar kao vaš zahtjev

Korak 3: Izmijenite crtež prema vašim zahtjevima i citatima na temelju odobrenih crteža

Korak 4: Potpišite ugovor i izvršite uplatu

Korak 5: Pokrenite proizvodnju i obavestite vas o procesu svake sedmice

Korak 6: Pregledajte kvalitetu, količinu i uredite balans

Korak 7: Pakovanje i isporuka robe prema dogovorenom načinu

Korak 8: Ponudite uputstva za instalaciju i tehničku podršku tokom života nakon prodaje


Hot Tags: mfc drvo zrna kuhinjski kabinet, Kina, tvornica, dobavljači, proizvođači, veleprodaja
Upit