Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

MFC Melamin Kuhinjski kabinet

Izuzetno pojednostavljena ravna linija sa odskočnim uređajem za odskočnu dasku zadovoljava željnu potragu za minimalizmom modernog čovjeka. Srednji otok kao bar, moderan je i avangardan. Koristeći klasične crne, bijele i sive boje, to je modni MFC melaminski kuhinjski kabinet Sky City

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

MFC Melamin Kuhinjski ormar - SKY CITY

Koncept dizajna

Modni i moderni stilski melaminski kuhinjski kabinet - Sky City. Izuzetno pojednostavljena ravna linija sa odskočnim uređajem za odskočnu dasku zadovoljava željnu potragu za minimalizmom modernog čovjeka. Srednji otok kao bar, moderan je i avangardan. Koristeći klasičnu crnu, belu i sivu boju, ona je sastavljena i elegantna, mirna i inteligentna, dajući proizvodu jedinstvenu lepotu. Ovaj proizvod je pogodan za razne kućne stilove kao što su moda, slobodno vrijeme, svježina.

Komercijalni melamin MFC kuhinjski ormari na veliko


Funkcionalna prednost


Craft Cabinet: modni MFC melamin obrtni ormar je koncizan, ali ne jednostavan. Kombinacija linija stvara moderan i živahan osjećaj lakoće u visokom kabinetu, koji ne samo da ima snažnu funkciju pohrane, već također može postaviti stolni pribor sa snažnim umjetničkim osjećajem, te ima praktičnost i uvažavanje.


Svjetlo donje ploče:   Inovativna upotreba svjetla na dnu zidnog ormarića će uštedjeti energiju i zaštititi okoliš u LED trakama. Gledajući iz daljine, svjetla koja se dižu stvaraju romantično raspoloženje i moderan modni stil.
Ormarić kabinet za drvo melamin mfc kuhinjski ormaridonja ploča LED svjetlo melamin mfc kuhinjski elementi

Ostrvo: Povišeni dizajn ostrva može se koristiti kao šank, izgleda moderno i avangardno, dodaje udobnost i interes za život.


Radna ploča: dizajn visoke i niske radne ploče povećava slojevitost i funkcionalnost kabineta. Posebno podignite radnu ploču na jednoj strani sudopera kako biste olakšali pritisak na struku korisnika tijekom čišćenja.Kuhinjski aparat: dizajn ugrađenih kuhinjskih aparata u MFC melaminskom visokom ormaru kako bi se osigurao integritet stila kabineta neće biti uništen, au isto vrijeme razumno osloboditi prostor kuhinje.


Elektronska korpa : sa dodirom, električna košara može slobodno otvaranje i zatvaranje, jednostavan rad i inteligentan život u kuhinji.otok bar modna vrata modernih melaminskih ormarakuhinjski aparat visoke kvalitete moderni melamin mfc kuhinjski ormari
izvući inteligentne ormariće za ladiceradna daska melamin mfc mdf kuhinjski ormarići whoelsaleHot Tags: modni mfc melamin kuhinjski kabinet, Kina, tvornica, dobavljači, proizvođači, veleprodaja
Upit