Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Kuhinjski ormar visokog sjaja laka

Razumna upotreba ladice za pribor za jelo od nehrđajućeg čelika Blum može klasificirati različite noževe za jelo i na prvi pogled će vam biti jasno kada dohvatite stvari. Vrata se mogu lako i tiho vratiti u bilo koji željeni položaj. Zahvaljujući savršenoj funkciji flap-up hardverskih vrata, izbjegavajući udaranje glave i pravljenjem sigurnog kuhanja ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Kuhinjski kabinet visoke sjajnosti - Golden Faith


Golden Faith

Zlatna vjera, jedna od modernih Rebonovih modnih serija. U pogledu boje, koristi se romatična boja šampanjca sa visokim sjajem. To je šarmantan sjaj, koji otkriva osećaj luksuza i mekoće sa čvrstinom. U modeliranju proizvoda, Golden Faith insistira na dosljednoj metodi dizajniranja ravnomjernom linijom, ona je jednostavna i elegantna. Na tretmanu kuhinjskih aparata, ugrađeni način čini hladni matal i ormar savršeno integriran. Tako se ovaj set kuhinjskog kabineta visokog sjaja može uskladiti sa različitim kućnim stilovima kao što su moda, slobodno vrijeme, svježina.


Detalji o proizvodu


Košarica za jelo za izvlačenje: novi dizajn besplatne drške, opušteno i udobno prilikom povlačenja ladica; Opremljen mekanim zatvaračem i skrivenim klizačem ladice, čini povlačenje glatko.


Svetlo donjeg dela : inovativna upotreba LED trake na dnu visokog sjaja, zidni ormar, ušteda energije i zaštita životne sredine. Gledajući iz daljine, svjetla koja se nadvijaju stvaraju romantično raspoloženje.


Ormar kabineta: drvo zrna boja otvorena plovila kabinet je vrhunac cijelog proizvoda. Može držati sve vrste posuđa, hranu i ornamente, što je pogodno za korištenje i čini da cijeli kuhinjski ormarić izgleda lijepo.


Jedinica za odlaganje : polu-visoka jedinica za odlaganje čini svaki centimetar prostora za skladištenje efikasnim i potpunim korištenjem, i povećava racionalnost skladištenja kuhinjskih ormara i praktičnost pristupa.

 

boja šampanjca visoki sjajni kuhinjski ormarićmoderan jednostavan stil zanat otvoren kabinet
košara za ladice podnožje visokog sjaja modernodonja ploča svjetlo funkcionalni lak kabinet


Polu-visok kabinet i dekorativna ploča: Polu-visoki lakirani ormarići su ugrađeni u kuhinjske uređaje kako bi se osigurala savršena integracija hladnog metala i ormara. Upotrebom dugačkih UV dekorativnih panela rezonantno je planiran slobodan prostor kabineta. Na gornjoj i donjoj strani dekorativne ploče, grenn biljke, kreativni pribor i tako dalje su postavljeni da dodaju prekrasan ukus kuhinji.

obrtni ormar kuhinjskog aparata izvući kabinet
Lakirni modularni kuhinjski ormarić


FAQ:                                                                            

Q1: Kakve ormare imate u svojoj fabrici?

O: Nudimo ormare kao što su: masivno drvo, pravi drveni furnir, PVC, melamin, lak i tako dalje. Dostupne su različite boje.


Q2: Nemam crtež za dizajn kuhinjskog ormarića. Kako mi možete pomoći?

A: Besplatno crtanje je dostupno u našoj usluzi. Ali, potrebno je da obezbedite vaše kuhinjske prostore, veličinu prozora, lokaciju n vrata, visinu od poda do plafona, veličine uređaja za nas. Uzorak skice se može dati kako bi vas uputio da nam date gore navedene informacije. Možemo razgovarati o crtežima i napraviti izmjene dok ne budete zadovoljni dizajnom.


P3: Kako možete garantovati kvalitet?

O: Nećemo započeti proizvodnju dok ne potvrdite konačni crtež. I imamo stroge procese provjere kvalitete. Svaki gotov proizvod će proći kroz najmanje 3 puta provjeru kvalitete. Vi ste dobrodošli da posjetite našu tvornicu i možemo poslati naše proizvode za vas da potvrdite.


Q4: Kako možete da garantujete da je vaša cena povoljna?

O: Naši proizvodi su fabrički direktni. I imamo efikasan prodajni tim kako bismo smanjili naše troškove.


P5: Koji je vaš često korišteni hardver?

O: Većina našeg hardvera koristi uvoz BLUM, Hettich i DTC.


P6: Kako o uzorcima?

A: Mi možemo pružiti uzorke, ali teret se naplaćuje.


P7: Prije narudžbe, mogu li posjetiti vašu tvornicu?

O: Vrlo ste dobrodošli da posjetite našu tvornicu. Molimo vas da nam unapred obavestite svoj raspored putovanja.


P8: Kako naručiti kuhinjske ormare i druge proizvode?

Samo učinite sljedeće:

Korak 1: Kontaktirajte sa mnom, pošaljite nam vaš raspored kuhinja ili nacrt, tako da možemo dobiti ideju o dimenzijama i raspodjeli prostora.

Korak 2: Sa svojim mjerenjima, naš dizajner će dizajnirati vašu kuhinju na temelju vaših ideja.

Korak 3: Dok ste potvrdili detaljne crteže, dat ćemo vam preciznu ponudu.

Korak 4: Potpišite ugovor i izvršite uplatu

Korak 5: Pokrenite proizvodnju i obavestite vas o procesu svake sedmice

Korak 6: Pregledajte kvalitetu, količinu i uredite balans

Korak 7: Pakujte i dostavite robu prema dogovorenom.


P9: Što je vrijeme isporuke?

O: Ovisno o materijalu i količini, obično će biti 35-45 dana.


P10: Nešto nedostaje ili je oštećeno tokom moje dostave, šta da radim?

O: Snimite fotografiju za stavke štete i slobodno nas kontaktirajte.Hot Tags: visokog sjaja lak kuhinjski kabinet, Kina, tvornica, dobavljači, proizvođači, veleprodaja
Upit