Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Izdržljiv i otporan na ogrebotine Visoka kvaliteta Moderan sjajni lak Kitchen Cabinet u različitim bojama

Izdržljiv i otporan na ogrebotine Visoka kvaliteta Moderan sjajni lak Kitchen Cabinet u različitim bojama kredenac vrata ploča visokog sjaja naslikao vrata ormara su u Europi poznati kao lakirana vrata. Vrata su proizvedeni sa 18mm debljine mdf jezgru i izboru boja koja se primjenjuje ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Izdržljiv i otporan na ogrebotine Visoka kvaliteta Moderan sjajni lak Kitchen Cabinet u različitim bojama


Kredenac vrata panel

Visoki sjaj obojene vrata ormara su poznati u Evropi kao lakirana vrata. Vrata su proizvedeni sa 18mm debljine mdf jezgru i svoj izbor boja koja se nanosi na lice i rubove vrata, sa zadnje strane je boja obično belo mat melamin finiš.

Mi smo specijalizirana za proizvodnju linija, prljavštine bez nanošenje spreja, profesionalnih pekara, AKZO NOBEL američki uvezenih boja preostale svijetle boje, čak i nakon dugo upotrebu. Svi panel lak vrata završen do 32 koraka, iz odbora seku, Ceresit, površine boje, poliranje, visoke temperature pečenja.


Ono što čini naša vrata razlikuje od svega ostalog tamo je strog proces starenja da vrata prolaze kroz; između svakog sloja prajmera, boja i visokog sjaja premaz vrata su uzrasta u posebnim hladnjače soba stvaranju stabilnosti i najbolji mogući završetak vrata a.

Kuhinjski namještaj mora biti impresivna ne samo zbog svoje svjetlo i jasan izgled, ali i interakciju različitih prostora za pohranu koji su toliko važni za svakodnevne aktivnosti u kuhinji mora biti savršeno sinhronizovani.


Iz tog razloga, mi obratiti posebnu pažnju na niz dodatnih funkcija i mogućnosti za skladišni prostor prilikom razvoja našeg asortimana kuhinje, i razumljivost je uvijek jedan od najvažnijih kriterija. Ergonomski visine kabineta, kao i servo-pogon za podne ormara i druženje ormari čine rad u kuhinji lakše. Upravo planovima kuhinja ovdje predstavili sa svojim pažnju na dizajn će vas iznenaditi sa širokim spektrom okova koji mogu biti savršeno usklađen s Vašim individualnim željama. Tokom ili faze planiranja za cijelu kuhinju ili prilikom izbora svoje unutarnje uređenje, naše kuhinje uvijek stoji maksimalne mogućnosti.


1 细节 (001) .jpg3 细节 (001) .jpg
IMG_4396 (001) .jpgIMG_4399 (001) .jpg
TRANS_0955 (001) .jpgTRANS_0976 (001) .jpg


Upit