Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Vogue i toplo rješenje kućnog kabineta

Dizajn "Urban Lady" inspirisan je ženskim modnim torbama. Cijeli proizvod je baziran na toplo bijeloj boji, a blok oraha je djelomično ukrašen zlatom. Kombinirajući žensko razumijevanje toplih, modnih i luksuznih, tip vrata cijelog seta proizvoda posebno je dizajniran u moderan oblik mikroformacije, koji usvaja efekt površinske obrade teksture kože i nastoji postići topao i elegantan umjetnički izgled. koncepcija.

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Vogue and Warm Full House kabinet Solution - Urbana dama


Rješenje kućnog kabineta

Dizajn "Urban Lady" inspirisan je ženskim modnim torbama. Cijeli proizvod je baziran na PVC toplo bijeloj boji, a blok oraha je djelomično ukrašen zlatom. Kombinirajući žensko razumijevanje toplih, modnih i luksuznih, tip vrata cijelog seta proizvoda posebno je dizajniran u moderan oblik mikroformacije, koji usvaja efekt površinske obrade teksture kože i nastoji postići topao i elegantan umjetnički izgled. koncepcija.

ormar luksuz i moda moderan stil ormar kabinet full house


Glavna spavaća soba:

Pozadina glave kreveta koristi kombinaciju kožnog ormarića na vratima i staklenog ormarića kako bi se stvorio luksuzan topao i moderan prostor.

glavni spavaća soba melamin full house kabinet dizajnDruga spavaća soba:

Druga spavaća soba sastoji se od kabineta tatami u kombinaciji sa stolom i sjedalom kartice za odmor. Prenosiva višenamjenska utičnica može se vidjeti svuda. Različiti dodaci kao što su mala stolna lampa, mali alarm i različite utičnice mogu se dodati prema potrebama.

Druga spavaća soba slika melamin kuhinja ormarića veleprodajaBay Window:

Prozorski prozor je dizajniran kao mali pokretni stol unutra. Vikendom domaćini mogu da čitaju knjige, piju čaj, slušaju muziku i razmišljaju o budućem pravcu razvoja karijere i budućem planiranju porodice.

kabinet s toplim i modernim prozorimaDnevna soba:

Zidni ormarić za televizor postao je vrhunac celokupne dnevne sobe i kompletnog kućnog kabineta. Bluetooth inteligentni zvučnici su dodani u TV kabinet kako bi stvorili novi efekat kućnog kina. Kada ste umorni, svoj mobilni telefon možete koristiti za povezivanje zvuka i reprodukciju umirujuće muzike kako biste se opustili.

dnevni boravak MDF melamin full house kabinet modni dizajnOrmar za obuću:

Dizajn ormarića za cipele posvećuje više pažnje praktičnosti. Kabinet za melamine visoke jakne drži jakne i ležernu odjeću različitih dužina, a ormar za cipele je kombiniran sa ogledalom odeće, tako da se domaćica može bolje odlikovati prije izlaska, a ormarić za odjeću i ormarić za ladice može držati različite prijenosne dijelove.

ormarić kabinet funkcionalan kabinet melamin materijal vrataStudijska soba:

Pozadinski zid studije koristi kombinaciju staklenih ormarića i kožnih panela vrata kako bi se stvorila topla i modna izvedba. Zlatni okviri i ručke od žice čine čitavu policu za knjige modernijom, a kožni zid na zidu čini cijeli prostor luksuznijim.

studijska soba moda i topla melamina full house kabinet dizajn


Ormar:

Prema različitim društvenim scenama, izaberite po volji, sa skrivenom ladicom lozinki kako bi dragocjenosti bile sigurne, au međuvremenu stvorite topao i moderan dizajn pune kuće.

ormar luksuz i moda moderan stil ormar kabinet full house


Kuhinjski ormar:

Mali i promjenjivi stol za ručavanje može zadovoljiti potrebe različitih ljudi. Stakleni ormarić od stakla i skriveni električni ormarić s otvorenim vratima dodani su dizajnu visokog ormarića, skrivajući kućne aparate kao što su parne kutije, pećnice i perilice posuđa u visokom ormaru.

kuhinjski ormarić moda i moderni bijeli melamin kuhinjski ormar na velikoTrpezarija:

Asimetrični vinski ormari pokazuju modu crnih vitrina. Zlatni vinski stalak i zlatni stakleni okvir u vinski ormariću međusobno se nadopunjuju, dok se push-pull stol za vino i metalna košara za vino skrivaju u kožnom postolju.

blagovaonica bijela melaminska vrata ormarićaHot Tags: moda i toplo full house kabinet rješenje, Kina, tvornica, dobavljači, proizvođači, veleprodaja
Upit