Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Moderni minimalizam drvo zrno kabinet

Sky City, i moderni minimalizam drvo zrno stil kuće namještaj kombinira stil estetike. Kombinacija prostor je više nema ograničen teško zidove, a više pažnje posvećuje se logika funkcionalan raspored kao što su recepcija, ugostiteljski, učenja i sna...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Moderni minimalizam drvo zrno vladi - Sky City


Dizajn koncept:

Sky City, i moderni minimalizam drvo zrno stil kuće namještaj kombinira stil estetike. Kombinacija prostor je više nema ograničen teško zidove, a više pažnje posvećuje se logika funkcionalan raspored kao što su recepcija, ugostiteljski, učenja i sna.

modern minimalism wood grain house furnitureKuhinja kabinet:

Drvo zrno trijem kabineta koristi pravcima oblikovati vanjski minimalizam konture i geometrijske figure za izgradnju unutrašnje strukture, integrirajući dekoracija i smještaja, ne samo razlikovanje funkcionalnih prostora ali isto tako ne potpuno blokira u vidljivi, što je koncentracija stvaranja ideja seta cijeli pogona radova.

comercial melamine MFC kitchen cabinet wholesalewood grain modern melamine cabinet
hall way moderen style melamine cabinet wholesaleSvlačionica:

Umjesto provodi top razreda i luksuz, se fokusira na izražavanje minimalizam i kreativnost.  Drvo zrno garderoba namještajem cipela kabineta zaslon kabineta, na otvorenom u ormar, kućanstvo cipela kabineta i skladištenje kabineta, spaja i nastoji izraziti interes jedinstven život.

modern minimalism style coatroom melamine cabinetdnevni boravak:

Moderni stil TV kabinet ima elegantan dizajn, savršena funkcija i uredan raspored ladice za primanje svih vrsta kućanskih roba u različitim kategorijama.  Obrt kabinet stavljen na stranu može držati knjige ili rukotvorine.

modern minimalism melamine living room furniture cabinetMaster soba:

Drvo zrno ormar kombinacija kabinet otvoren obrt drvo zrno vrata ormar, koji ispravno prikazuje funkcionalnost i dekoracija od samog proizvoda.  Udio je točna, boje utakmice je čista, ukras je ažuran, dajući ljudima osvježavajuće afiniteta.

modern concise design master room cabinetmodern concise design master room wardrobe cabinetDruga soba:

Plutajući prozor ukrašen tatami, namještaj savršeno predstavlja čari dizajn umjetnost i prostor i oživjeti beskonačna udobnost doma.

tatami furniture melamine cabinet wholesale

study room modern fashion youth design melamine furniture wholesale


Kupaonica:

Moderni minimalizam toaletnom ormariću je suvišan rezbarije i zamornim detaljima i ukupni oblik je pun pristojnost.  Odgovarajući skladišni prostor zadovoljava zahtjeve za svakodnevnu upotrebu.  Donji kuhinjski strani visio vrata ormarića i otvoren proces kabinet jeka jedni druge i lijepe i praktične.

bathroom modern minimalism melamine cabinet
Hot Tags: Moderni minimalizam drvo zrno kabinet, Kina, tvornici, dobavljači, proizvođači, veleprodaja
Upit