Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Minimalističke mirne boje Full House Cabinet Solution

Kroz jednostavne linije kabineta, obratite pažnju na postavke skrivenih funkcija kabineta, a glavna struktura bijelog prostora oblika je jednostavna, sa mirnim bojama i materijalnim promjenama kolokacije, nastojeći stvoriti minimalističku full house atmosferu.

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Minimalističke mirne boje Full House Cabinet Solution - Navia


Koncept dizajna:

Kroz jednostavne linije kabineta, obratite pažnju na postavke skrivenih funkcija kabineta, a glavna struktura bijelog prostora oblika je jednostavna, sa mirnim bojama i materijalnim promjenama kolokacije, nastojeći stvoriti minimalističku full house atmosferu.Prilikom dizajniranja ovog kuhinjskog ormarića, desiger se fokusira na ugrađivanje nordijskog stila u kabinet, koji predstavlja minimalistički ukus i modne zahtjeve mlađe elitne generacije.

koncizan simpel kuhinja ormarića full house kabinet
ormarić za kuhinju melamin kabinet veleprodajaSa bijelim kabinetom, cijeli prostor u dnevnoj sobi izgleda otvoreno, skladno, lijepo i naglašava zreli temperament.

dnevni boravak i blagovaonica kabinet jane european

dnevni boravak i blagovaonica kabinet jane europski stil full house kabinetdnevni boravak i blagovaonica kabinet jane europski stil


Kao privatni prostor, spavaća soba je meka u tonu, udobna i topla, nema suvišne dekoracije, purtsuit minimalistički obraća pažnju na praktičnost i naglašava funkcionalnost. TV kabinet, osnovni kabinet i radna ploča, mogu se smjestiti, prikazati, jednostavno urediti ili napraviti šminku za damu.

dječja soba melamin polusjajni ormar

kabinet za glavnu sobu minimalistički kabinet
minimalistički kabinet
Tatami sobni ormarić drveni namještaj


Hot Tags: minimalistički mirne boje full house kabinet rješenje, Kina, tvornica, dobavljači, proizvođači, veleprodaja
Upit