Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Francuski Garden Style Full House rješenje

Držeći se tradicionalnog dizajnerskog koncepta "orijentisanog na ljude i poštovanja prema prirodi", Fontainebleau, francuska kuća u stilu kuće, stvara toplu i jednostavnu životnu atmosferu kroz svoj jasan izraz prirode. Sa ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Francuski vrtni stil Full House Solution - Fontainbleau

Koncept dizajna:

Pridržavajući se tradicionalnog dizajnerskog koncepta "orijentisanog na ljude i poštovanja prema prirodi", Fontainebleau, francuski dizajn full house stila, stvara toplu, jednostavnu životnu atmosferu kroz svoj jasan izraz prirode. Sa velikom površinom bijelog tretmana za pranje i pojednostavljenim radijalnim uvojem, on izražava elegantni prostorni interes za slobodno vrijeme i udobnost i stvara osjetilno iskustvo poput proljetnog povjetarca.

pogled iz zraka evropski stil full house rješenje od punog drvetaSpavaća soba i ormar:

Upotreba jednostavnih pravih linija, iako koncizna, odražava klasičnu smislenu teksturu. Unutrašnja struktura se može prilagoditi potrebama svake osobe.

Zajednički dizajn radnog stola, police sa knjigama i tatamija čine prostor punim i udobnim. Uz posteljinu na tatami krevetu, osjetljiv krevet za goste pojavio se sa bogatim funkcijama.

Ormar je pametno usklađen sa panelom, stalkom za hlače, staklenim vratima i ladicom, stvarajući suptilan osjećaj ljepote u cijelom namještaju.
glavna spavaća soba PVC kabineti full house soulutiontatami pvc francuski vrt full style ormari
wadrobe cabinet pvc boardormar pvc europski stil full house customization


Hodnik i antička polica i polica za vino:

Francuski pastoral u stilu full house soultion --Fontainebleau, nastoji izraziti životni interes prirodnog krajolika. Boja je čisto bijela, svježa i svijetla. Otvoreni okvir za gledanje u kombinaciji sa staklenim vratima u evropskom stilu je fleksibilan i atmosferski, pokazujući umjetnički ukus.hodnik pvc ormarići puni namještajvinski ormar pvc full house rješenje
zanat antički zanat kabinet luksuzni romantični full house prilagodbuDnevna soba:

Nije tako izdržljiv kao američki krajolik, ne toliko debel kao engleska sela, francuska dnevna soba u stilu full-house soultion serije - Fontainebleau izražava francuske romantične osjećaje jedinstvenim mirom i ljubaznošću.

dnevni boravak nameštaj pvc francuski full house rješenjednevni boravak pvc namještaj kabinet full house
Kupaonica: \ t

Na dvije strane ogledala su otvoreni ormarić i stakleni ormarić za ogledala. Dizajn koji blokira vodu iza stola može efikasno spriječiti prelijevanje kanalizacije u ormarić.


kabinet za kupatilo pvc full house customizationormari za kupatilo pvc full house customizationTrpezarija:

Kao najvažniji dio francuskog stila, raspored restorana ne samo da zadovoljava potrebe dnevnih večera, već i pokazuje izvanrednu umjetničku konotaciju domaćina.blagovaonica francuski dizajnirani ormarići veleprodajaKuhinjski ormar:  

Pvc kuhinjski ormarić L - style je svjež i prirodan, sa specijalnim panelima vrata, elegantnim rimskim stupovima i tako dalje, otkrivajući delikatan stav prema životu. Plavo sivu i zelenu boju pomiješajte kako bi se stvorio tih, mek i ugodan osjećaj u utakmici s bijelim panelom vrata.


pvc ormar za kuhinjupvc ormar za veleprodaju kuhinjski ormari


Studijska soba:

Kombinacija otvorenog ormarića i kabineta s 2 vrata pokazuje različite oblike.

radna soba pvc bijeli namještaj full house rješenjestudija soba pvc bijela romantična namještaja full house rješenjeHot Tags: francuski vrt stil full house rješenje, Kina, tvornica, dobavljači, proizvođači, veleprodaja
Upit