Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Dom > O nama > Plan razvoja

Izgradite fabriku azijskih modela


Rebon Kuhinjski Ormarići Home Opremanje svih proizvoda, uključujući masivu i lakove, sve su nezavisne R & D i kućne proizvodnje. Sa načelom "Izgradnja fabrike azijskih modela", izaberemo industriju vodeću opremu (uvezenu iz Njemačke i Italije), a imamo osam intelektualnih proizvodnih linija. Profesionalne institucije i glavni univerziteti zasnovani su na konceptu industrijske inteligencije 4.0, u kombinaciji sa fleksibilnim prilagođenim razmišljanjejem za ponovno izgradnju i nadogradnju. U poređenju sa tradicionalnom proizvodnom opremom, efikasnost proizvodnje povećala se za više od 62%, a kvalifikovana stopa je čak 99,8%, što znatno smanjuje ukupne troškove proizvodnje proizvoda.


Rebon Kitchen Cabinets No. 1 Factory

Rebon Kitchen Cabinets No. 2 Factory

Rebon Kitchen Cabinets No. 3 Factory


Jingjiang industrijska zona broj 1 Tvornica


Fabrika je investirala 260 miliona juana, pokriva površinu od 106 ari i ima fabričku zgradu od 80.000 kvadratnih metara. Ima napredne proizvodne linije kao što je nemački Homag i stavljaju u upotrebu krajem maja 2010. godine.


Jingjiang industrijska zona broj 2 Tvornica


Površina od 5.400 kvadratnih metara, glavna proizvodnja PVC Kuhinjska vrata Panel i klizna vrata.


Industrijska zona Jingjiang br.3 (u građevinarstvu)


Fabrika je uložila 450 miliona juana, pokriva površinu od 350 hektara, samo u pozadini No.2 Tvornice. Ova fabrika će se koristiti u 2019. godini na bazi koncepta industrijske inteligencije 4.0.