Hangzhou Rebon Ormari Co., Ltd.

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najvažnijih profesionalnih proizvođača kuhinjskog namještaja u Kini,

厂房全景_编辑.jpg


Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je podružnica DE & E Holding Group Co., Ltd, koji se nalazi u Jingjiang industrijskoj zoni Xiaoshan Distrikta, Hangzhou Grad, Zhejiang Province, samo 10 minuta od međunarodne zračne luke Hangzhou.

To je modernizovani enterpricse velikih razmjera, specijalizirana za proizvodnju evropskom stilu kuhinjske elemente, nude različite vratima materijal, kao što su lak, MFC, PVC, masivnog drva i UV vrata. Je ISO9001 i ISO14001 certificirani Kompanija je također nagrađen sa "Kina poznati brand" i "Kina Top Brand" zahvaljujući stabilan i pouzdan kvalitet, kao i vodeći tržišni udio. Svi strojevi u našoj tvornici su Homag ili BIESSE brend.


Rebon Cabinets je ponosan što dobavljači vrijednost za kvalitet novac stolarskih proizvoda za sve projekte veličine, od velikih do kretanja manjih. Naš asortiman proizvoda, usluga i tehničko znanje je bez premca u industriji i naše cijene su vrlo competitive.Rebon isporučuje ormara mnogih stambenih objekata, kao i mnoge druge projekte u rasponu od 10 do 200 Apartmani / Kuće u nizu više od 100 zemalja.


Mi ćemo pružiti vrhunsku uslugu i konkurentne cijene za vas, očekujemo da postane vaš dugoročni partner u Kini.


2 (001) .jpg

5 (001) .jpg

6 (001) .jpg

7 (001) .jpg