Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je jedan od najprofesionalnijih proizvođača kuhinjskih ormara u Kini,

Dom > O nama

Hangzhou Rebon Ormari Co, Ltd je podružnica DE & E Holding Group Co, Ltd, koja se nalazi u Jingjiang industrijskoj zoni Xiaoshan District, Hangzhou City, provincije Zhejiang, samo 10 minuta od Međunarodnog aerodroma Hangzhou.

厂房全景_编辑.jpg


To je obimna modernizovana enterijera, specijalizirana za izradu kuhinjskih ormara u evropskom stilu, koja nudi različite materijale kao što su lak, MFC, PVC, masivno drvo i UV vrata. ISO9001 i ISO14001 sertifikovana kompanija je takođe nagrađena sa "China Famous Brand" i "China Top Brand" zahvaljujući stalnom i pouzdanom kvalitetu kao i vodećem tržišnom udelu. Sve mašine u našoj fabrici su Homag ili BIESSE brend.

2(001).jpg5(001).jpg
6(001).jpg7(001).jpg


Rebon Ormari je ponosan što su dobavljači proizvoda od vrijednosti vrijednog kvaliteta za sve projekte velikih dimenzija, od velikih do manjih. Naš asortiman proizvoda, usluge i tehničko znanje je nijedan drugi u industriji i naše cene su visoko konkurentne.Rebon je isporučio ormare za mnoge stambene zgrade kao i mnoge druge projekte u rasponu od 10 do 200 apartmana / kuća u preko 100 zemalja.


Mi ćemo pružiti odličnu uslugu i konkurentnu cijenu za vas, očekujemo da postanemo vaš dugoročni partner u Kini.